FAQ Mommy Spa

WANNEER MAG IK BIJ JULLIE LANGSKOMEN?

 •  Je bent altijd welkom bij ons. Ook al heten we Zuxx Mommy Spa, je bent ook van harte welkom als je nog geen moeder bent, of misschien al oudere kinderen hebt. Je hoeft geen klant van Zuxx geweest te zijn. Kortom; voor iedereen die wil ontspannen tijdens een fijne sessie waarin je wenkbrauwen of wimpers prachtig verzorgd en gestyled worden, is van harte welkom.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WERKBRAUWEN VERVEN EN HENNABROWS?

 • Het grootste verschil is de verf waarmee gewerkt wordt: bij het wenkbrauwen verven werken we met gewone verf tijdens de henna brows werken we met hennaverf
  Bij de gewone verfbehandeling krijg je natuurlijkere wenkbrauwen. Enkel de haartjes worden geverfd. Bij henna brows is het resultaat heftigere, donkere wenkbrauwen. Doordat de verf ook de huid kleurt krijg je een hele volle, strakke wenkbrauw die wel 6 tot 8 weken perfect blijft.
 • De gewone verf is 2 tot 3 weken zichtbaar. De henna verf die gebruikt wordt is 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid en 6 tot 8 weken op de haartjes.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN BROW BEHANDELING?

 • Zowel tijdens gewone wenkbrauw behandeling als bij de henna brows starten we met een uitgebreide intake, waarin de kleur en vorm wordt besproken. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen afgemeten, zodat de juiste natuurlijke vorm bepaald kan worden. Daarna verven we je wenkbrauwen en harsen we het gebied rondom je wenkbrauwen, zodat je een strak resultaat krijgt. Hierna epileren we je wenkbrauwen om een nóg strakker resultaat te behalen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème en we zorgen dat je met een mooie highlight de deur uit gaat.

 

HOE BEREID IK ME VOOR OP EEN BROW BEHANDELING?

 • Indien je wenkbrauw make-up gebruikt, is het handig om dit ook aan te brengen voordat je naar de Zuxx Mommy Spa komt. Zo kunnen wij zien wat jij gewend bent en eventueel advies geven.
 • Wij adviseren om 24 uur voor de behandeling niet onder de zonnebank te gaan.
 • Houd er rekening mee dat je wenkbrauwen 24 uur na de behandeling niet nat mogen worden (niet douchen). En ook niet in de volle zon te gaan na de behandeling, dit kan zorgen voor pigmentvlekken.
 • Vermijd olieproducten (make-up remover, dagcrème, nachtcrème) om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wenkbrauwen. Je kunt zelfs voor het douchen castor olie aanbrengen op je wenkbrauwen om het resultaat langer mooi te laten.

 

HOE LANG DUURT EEN BROW BEHANDELING?

 • Een gewone wenkbrauwbehandeling duurt 30 minuten. Kies je voor een henna brows behandeling dan duurt dit 45 minuten.

 

WAT GEBEURT ER BIJ EEN LASH LIFT?

 • Bij een lash lift zorgen we voor een prachtige krul in je wimpers die lang blijft zitten. We zullen je onderwimpers afplakken, zodat deze niet mee gekruld worden. Vervolgens wordt op je bewegend ooglid een vormpje geplakt, die de krul van jouw wimpers bepaalt. Je wimpers worden om dit vormpje heen gebogen en vastgeplakt. Je wimpers liggen nu in de krul die we willen creëren. Vervolgens komt er een vloeistof op die je haarschubben opent, deze vloeistof moet even intrekken. Hierna komt er een vloeistof op je wimpers die je haarschubben weer laat sluiten, ook deze moet even intrekken. Doordat je haarschubben open en dicht gaan terwijl je wimpers in de krul liggen, blijft de krul in je wimpers. Voor een nog mooier resultaat verven we tot slot je wimpers.

 

HOE LANG DUURT EEN LASH LIFT?

 • Een lash lift duurt 45 minuten. Dit is inclusief verven.

 

HOE LANG BLIJFT EEN LASH LIFT ZITTEN?

 • Een lash lift moet uit je wimpers groeien. Een lash lift blijft dus een hele wimpercyclus zitten. Dit is gemiddeld 6 tot 8 weken.

 

KAN IK EEN BROW OF LASH TREATMENT BOEKEN ALS IK ZWANGER BEN?

 • Zowel de brow als lash treatments zijn gewoon te boeken als je zwanger bent. Beide behandelingen zijn niet schadelijk voor jou of de baby. Soms is het onprettig om langer op je rug te liggen. Onze beauty specialiste Laura zal ervoor zorgen dat je comfortabel ligt. Gaat liggen toch niet lukken voor jou? Geen probleem, we kunnen de stoel ook rechtop zetten zodat je de behandeling toch kunt boeken.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE?

 • Onderzoeken tonen de positieve effecten aan van zwangerschapsmassage: betere slaap, betere bloedcirculatie, minder last van rugpijn en pijnlijke benen, minder vocht vasthouden, minder aanmaak van stresshormonen en meer aanmaak van gelukshormomen.
 • Het gevolg is een algehele verbeterde gemoedstoestand, minder pijn en versterking van het immuunsysteem.

 

WANNEER KAN IK EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE BOEKEN?

 • Het mag tijdens je hele zwangerschap. In de eerste drie maanden helpt massage je weer fitter te voelen, het verlicht hoofdpijn en misselijkheid.
 • Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kun je rugklachten en beenkramp krijgen. Massage verlicht die klachten en je voelt je lekkerder in je vel.
 • Het laatste trimester moet het lichaam zich in een korte tijd aanpassen aan de snel groeiende baby. Dit uit zich vaak in bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten.
 • Je kunt zo vaak een zwangerschapsmassage boeken als je wilt. De meest positieve restultaten worden behaald als je eens in de 2 tot 3 weken komt en in de laatste maand van je zwangerschap elke week.

 

ZIJN ER KLACHTEN WAARMEE IK GEEN MASSAGES MAG BOEKEN?

 • Massages helpen juist om je zwangerschapsklachten te verminderen. Heb je medische klachten waarover je twijfelt, overleg dan even met ons. Wij zullen dit met de verloskundigen bespreken zodat je zeker weet dat de massage geen probleem oplevert.

 

KAN IK TIJDENS EEN MASSAGE WEL OP MIJN BUIK LIGGEN?

 • Wij werken met een speciale massagetafel zodat je heel prettig op je buik kunt liggen. In deze tafel is een speciale uitsparing voor je buik en ook speciale uitsparingen voor je borsten. Op deze manier is het dus geen probleem om tijdens je zwangerschap, zelfs met een dikke buik, op je buik te liggen.
 • We bespreken van tevoren altijd wat voor jou comfortabel is. Vind je het niet prettig om op de speciale tafel op je buik te liggen dan kunnen we de massage ook op je zij laten plaatsvinden.

 

WAT ZIJN JULLIE BETAALMOGELIJKHEDEN?

 • Je kunt bij ons pinnen of contant betalen.
 • Je kunt ook betalen met een Zuxx Geboortezorg cadeaubon. Verkrijgbaar bij Zuxx Geboortezorg of te bestellen via de mail of telefoon.

 

WAT IS JULLIE ANNULERINGSBELEID?

 • Kun je toch niet komen? Dan vragen we je om minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar spa@zuxxgeboortezorg.nl of te bellen op 0299-749029.
 • Late annuleringen (minder dan 24 uur van tevoren) en no shows ontvangen van ons een factuur voor de kosten van de treatment.

 

HOE KOM IK BIJ ZUXX MOMMY SPA EN WAAR KAN IK PARKEREN?

 • Zuxx Mommy Spa bevindt zich in het pand van Zuxx Geboortezorg. Ons karakteristieke pand bevindt zich aan de rand van het centrum van Purmerend en is daarom makkelijk bereikbaar met de bus of trein. Ook met de auto is onze locatie makkelijk bereikbaar. Je kunt betaald parkeren in het centrum van Purmerend (van 9 uur tot 21 uur). Volg hiervoor de P-route in het centrum. Op de Beemsterburgwal is eigenlijk altijd parkeerplek te vinden.

 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ?

 • Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via spa@zuxxgeboortezorg.nl of bel ons op 0299-748029. Je kunt ons tijdens kantoortijden ook bereiken via de Zuxx app op 06-10060047.

 

Contact

Zuxx Mommy & Baby Spa Purmerend

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0299-748029

 

Zuxx Mommy & Baby Spa Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0229-745397

Zuxx Mommy & Baby Spa is onderdeel van: