Zuxx Baby Spa

Genieten voor jou en je baby bij Zuxx Baby Spa in Purmerend

Bij Zuxx Baby Spa kun je terecht voor een heerlijk geniet moment samen met je baby. Je kunt kiezen voor een fijne float sessie of een baby massage. Bij Zuxx Baby Spa hechten we veel waarde aan een deskundige begeleiding. Tijdens een Baby Spa sessie kun je daarom steeds rekenen op het enthousiasme en de vakkundigheid van ons Baby Spa team. Zuxx Baby Spa is opgericht met als doel een fijn bonding moment tussen de ouders en de baby. Daarnaast wordt de motorische en mentale ontwikkeling van je baby gestimuleerd door het floaten. Ook wanneer je baby te kampen heeft met reflux, krampen en obstipatie, heeft een Baby Spa sessie een verzachtend effect op deze klachten.

 

Wie zijn wij?

Zuxx Baby Spa is onderdeel van Zuxx Geboortezorg Purmerend en bevindt zich in hetzelfde mooie praktijkpand in het centrum van Purmerend. De Spa is een stijlvolle, maar rustig, ingerichte ruimte waar jullie ongestoord kunnen genieten tijdens de float van jullie baby of tijdens de massage van jullie kleintje. Met ook de mogelijkheid om even rustig te kunnen voeden of je baby te wegen, is de Spa een perfecte ruimte om het wellness moment met je kleintje zo relaxed mogelijk te ervaren.

 

Ons team

Dit is Laura! Laura is gastvrouw bij Zuxx Geboortezorg en is gespecialiseerd in het begeleiden van Baby Float Sessies. Laura zal er alles aan doen om jou en je baby zich thuis te laten voelen bij Zuxx en zorgt met een deskundige begeleiding dat je baby tijdens de float geen ongemak ervaart en aan niks zal ontbreken.

 

Laura is tevens docent babymassage en zal aan het einde van de float kort uitleggen en laten zien hoe je een kindje kunt masseren. Ze geeft hier ook cursussen in zodat je dit zelf kunt leren en thuis ook massage momenten kunt ervaren.

 

 

Contact

Zuxx Mommy & Baby Spa Purmerend

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0299-748029

 

Zuxx Mommy & Baby Spa Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0229-745397

Zuxx Mommy & Baby Spa is onderdeel van: