Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

  • Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Wil je jouw kleintje nog even voeden? Zorg er dan voor dat je er minimaal 25 minuten van tevoren bent. We hebben hier een fijne plek voor. Zelf adviseren wij om je baby maximaal een uur van tevoren nog voor het laatst te voeden.
  • Foto’s en video’s maken mag! Plaats je foto’s of video’s online dan vinden we het leuk als je @babyspapurmerend in je bericht tagt.
  • Let op: fotografeer of film geen andere gebruikers van de Baby Spa zonder toestemming!
  • Zorg ervoor dat je baby voldoende heeft geslapen en een vol buikje heeft. Zo kan de baby het floaten het langst volhouden. Floaten kost namelijk veel energie! Er is een plekje met een fijne stoel waar je rustig jouw baby kunt voeden.
  • Het is fijn als de baby zich rustig voelt. Probeer je baby voor de sessie niet te veel bloot te stellen aan prikkels. Je kunt van tevoren bijvoorbeeld beter niet uit eten gaan of gaan winkelen.
  • Wij hebben zwemluiers, handdoeken en massageolie. Voor de ouders hebben we drankjes en snacks. Koffie en thee zijn gratis. Wel is het handig om voldoende voeding mee te nemen voor je baby om eventueel tussendoor te kunnen voeden.

Contact

Zuxx Mommy & Baby Spa Purmerend

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0299-748029

 

Zuxx Mommy & Baby Spa Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0229-745397

Zuxx Mommy & Baby Spa is onderdeel van: