Zuxx Mommy Spa

Welkom bij Zuxx Mommy & Baby Spa!

De Zuxx Mommy Spa is dé plek waar je je op beauty gebied helemaal kunt voorbereiden op het moederschap, je jezelf even lekker kunt laten verwennen tijdens je zwangerschap, maar uiteraard ook als je al moeder bent, kun je hier even je rust pakken. Zelfs als je nog geen moeder bent, of je kinderen al lang de deur uit zijn, ben je van harte welkom.

 

Wij bieden jou de perfecte wenkbrauwen en wimpers; vóór, tijdens en na je zwangerschap. Het laten aanbrengen van een perfecte make-up, bijvoorbeeld voor een fotoshoot of feestje. Tevens kun je ook bij ons terecht voor een heerlijke zwangerschaps-, of ontspanningsmassage. Even tijd voor jezelf.

 

Wie zijn wij?

Zuxx Mommy Spa  is onderdeel van Zuxx Geboortezorg en bevindt zich in dezelfde mooie praktijkpanden van Zuxx Geboortezorg  in het centrum van Purmerend en sindskort ook in het centrum van Hoorn. De Spa is een stijlvolle, maar rustig, ingerichte ruimte waar je ongestoord kunt genieten tijdens je behandeling of massage. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en zullen je een fijne spa ervaring te geven. We hebben altijd koffie, thee of een gezond glas water voor je klaar staan.

 

Ons team

Dit is Laura! Laura is gastvrouw bij Zuxx Geboortezorg en heeft als visagiste bij MAC Cosmetics gewerkt. Laura heeft dus veel affiniteit met alles op het gebied van beauty. Zij heeft al honderden dames en bruidjes opgemaakt en het haar verzorgd en zij zal er dus altijd voor zorgen dat je wenkbrauwen, je wimpers of je make-up tot in de puntjes verzorgd zijn.

 

Daarnaast is Laura gediplomeerd masseuse en kan zij zowel tijdens je zwangerschap als daarna een fijne massage geven. Ze zal altijd met je overleggen over wat je wel of niet prettig vindt, of waar je bijvoorbeeld last van hebt. Haar belangrijkste doel is om jou met een prettig, ontspannen gevoel naar huis te laten gaan.

Contact

Zuxx Mommy & Baby Spa Purmerend

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0299-748029

 

Zuxx Mommy & Baby Spa Hoorn

Veemarkt 19

1621 JA Hoorn

spa@zuxxgeboortezorg.nl

0229-745397

Zuxx Mommy & Baby Spa is onderdeel van: